22 september 2006

IKEAFor et par veke sia va ej å Anders på IKEA. Oss hadde ikkje spesielt lyst, men nødvendigheita av å kjøpe nye gryte og steikepanne gjor at oss måtte bite i d sure eplet å ta turen. Oss avtalte å møtast etter ej va ferdig på skulen en torsdag ettermiddag kl 15.00. Da dagen kom møtte oss opp på utsida me friskt mot. Ditte skulle gå raskt å smertefritt. Ej hadde ikkje før satt foten min på innsida av døra før en følelse av ubehag slo mej hardt i magen. Kvalmen kom veltande som skodde over landskapet. Kanskje va d dinne skodda som gjor at ej brukte 10min på å orientere mej inne i dinne vrimmelen av reola me alle slags tilbud og kjempekjøp. Då oss endlig kom til oss sjøl satte oss kursen for kjøkkenavdelinga. Endlig skulle oss kjøpe gryte som oss kunne lage mat i uten fare for å få i oss altfor mykje teflon.... Men oss hadde ikkje komt langt før oss innsåg at dette kunne bli ein mykje dyrare tur en vi hadde planlagt. Ein kniv ekstra, kanskje en lampe, ei pute. Utvalget var nesten like stort som kjøpepresset. Rundt oss såg oss dame som trilla rundt på handlevogner som var fylt til langt over det anbefalte. Igjen slo kvalmen inn.... Da vi endlig begynte å nærme oss utgangen og trudde alt var over så dukka den opp. Hylla vi trengte på badet. Passa den?? Vi kjøper den uansett, den kan jo byttes. Da vi kom fram til kassa hadde vi begge lettere ryggskader, men vi var berre glad for å ha overlevd. Aldri meir IKEA tenkte vi!! Da vi kom heim å skulle montere hylla på badet passa den selfølgelig ikkje. Ka skulle oss gjer?? Tilbake til IKEA?? Dette alternativ var på dette tidspunkt fullstendig uaktuelt, så vi pakkka ned heile hylla å tok den med ned på Omega Verksted på gløshaugen.

Her saga og bora vi i den nye hylla slik at den skulle passe inn i den lille plassen vi hadde ved sida av vasken. Da vi var ferdig med prosjektet kl 02.30 på natta var vi godt fornøgd me innsatsen. Bedre blei d dagen etter då vi monterte hylla å den passa perfekt inn. Ikkje ein millimeter for mykje eller for lite, men ein perfect fit.

Sann i ettertid he ej tenkt litt. Kofor ville ej bruka fleire tima på å sage i ei ny hylle istaden for å reise tilbake til IKEA å bytte den?? E ej unormal som mistrivast slik på sanne plassa?? Ka ville andre gjort?? Disse spørsmåla he lagt å gnaga litt i bakhovudet dei siste 2vekene, derfor blei ej veldig gla når ej leste dinne artikkelen på VG Nett:
http://www.vgb.no/14031/perma/104754/

Så ej ville berre sei d gutta, d e fleire av oss!! Sammen e oss sterke
That`s all folks

4 Comments:

Blogger Åshild said...

Hahahahaha, så eg lo når eg leste dette:) Fantastisk ordvalg allså... Men IKEA e jo kongebutikk!
- Åshild -

22 september, 2006 00:54  
Blogger betha said...

næmenn øyvind på blogg? de va ein kjekk nyhet! ser ut som om du kose deg masse i trondheim ;) de e bra! ha ei kanon helg!!!

23 september, 2006 16:52  
Blogger Lise Fise said...

stakkars..neste gang du må på ikea kan du jo bare sei fra. eg har ein in-sider som kan setta fram tingå du trenge så du bare kan henta de me kassen me ein gang!
ge-ni-alt!!

23 september, 2006 17:12  
Blogger Krister said...

Gratulera m blogg! Gler meg til å sjå bilete fra Trondheim!

24 september, 2006 18:15  

Legg inn en kommentar

<< Home