19 januar 2007

Oppdalstur å Nyttårsball

Heisann alle sammen
Beklaga et d e lenge sia siste oppdatering, men ej he hatt så mykje å tenke på i d siste. Men no e alle bekymringa over å d e tid for blogging ijen.

Den første veka etter ej kom oppijen etter juleferien brukte ej til å kvitte mej me influensa å bihulebetendelsen som ej hadde klart å pådra mej i jula. D blei en kamp mot klokka, men ej klarte å bli frisk nok til Oppdalsturen som va forrige helg.
Forrige helg va ej altså i Oppdal me fysio. D e d "interesseorganisasjonen" til oss fysioterapistudentane på HiST. Dei hadde leigd 16hytte i Vangslia på Oppdal. Ej meldte mej på den turen i November å regna me d skulle ver masse snø i januar, men som Andreas sei: "Oppdal må ver det einaste vintersportsstedet i norge uten snø...." (sårry Roger...)Men heldigvis kom d litt snø den siste veka før oss skulle reise så d blei mulig å stå i bakken iallefall. Det blei en kjempetur. Masse godt selskap på kveldane å utover i dei små nattetima å tidlig opp for å stå i bakken. Lørdagen va nydlig, me nydlig ver å greie forhold i bakken. Lenge sia ej he vør så sliten som den dagen. Sleit heile kvelden, men gøy va d :D Overraskande nok va d ingen som blei alvorlig skada i bakken. Litt verre på d på festen på kvelden, men ka e vel et litt djupt kutt som må syast å en kjeve ut av ledd... Småtteri spør du mej. Kom heim på søndagskveld å da va d berre å ete litt før ej la mej tidlig å sov i 12tima. D va meir enn heile helga til sammen....Når ej kom heim derifra va d rett igang me planlegging av nyttårsballet til fysio som ej hadde klart å havne i styret for. Ej kan idag fortelle at d blei en suksess å at folk flest virka fornøgd både me lokale, mat å underholdning å d e jo d viktigste. På Mandagen etter Oppdalsturen kom Erlend å Roger på besøk til mej. Oss skulle skrive damenes tale til ballet. D valgte oss å gjer på melodi til Måkene av Odd Børretzen. Ska ej dømme ut fra responsen igår så va d ikkje total fiasko iallefall. Foruten vår tale kunne kvelden by på 3retters middag, stand-up å diverse underholdning fra dei ulike deltagerane. Kvelden blei avslutta me dansing å forsøk på dansing.... :D Kom vel heim i hal 4tia å va på skulen ijen kl 9 idag tidlig(måtte berre skryte, e litt stolt av at ej klarte d).

For den som ønska å sjå bilde fra den siste vekas aktiviteta så e d berre å trykke på linken til mine bilder. Der ligge d nye bilde fra Oppdal å nyttårsballet.

Framover blir d mykje skulearbeid. Skal levere inn diverse oppgave dei neste 2vekene å så må ej vel snart begynne å fokusere på eksamen som kjem i midten av Februar. Men den tid den sorg. No ska ej berre legge mej på sofa`n å nyte at d e helg.

Go helg alle sammen

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

åååååååå...Oppdal og ski! Fantastisk=) Heldig du!!

20 januar, 2007 01:19  
Blogger Øyvind said...

Ja d e ej. Nydlig va d. Ska dit ijen neste helg! Gler mej som en unge :D

28 januar, 2007 16:36  

Legg inn en kommentar

<< Home